Din vej hertil:

  Landinspektører, Areal og rettigheder, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

  Sidst opdateret: Wednesday, 16. May 2018 - 11:01 / vibeke

  Landinspektører, Areal og rettigheder, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

  COWIs afdeling Areal og rettigheder er i rivende udvikling, og derfor søger vi dygtige landinspektører, som har interesse i at arbejde med arealer og rettigheder i tværfaglige miljøer. Er du klar til nye udfordringer og til at blive en del af holdet af førende landinspektører?

  COWI er blandt landets største landinspektørarbejdspladser, og vi skiller os ud ved vores store tværfaglighed og vores internationale fokus.

  I afdelingen Areal og rettigheder oplever vi vækst i opgaver både nationalt og internationalt inden for byudvikling og på forsynings- og kommuneområdet. Udover store infrastrukturprojekter som Københavns Cityring og de tre kommende letbaner, hvor afdelingen er bygherrens rådgiver på alle areal- og ekspropriationsforhold, har COWI udsigt til en fortsat stor tilgang af spændende projekter.

  Du bliver en del af en landsdækkende afdeling på 50 medarbejdere fordelt på COWIs kontorer i Aarhus, Vejle, Ringsted og Lyngby samt i udlandet. Du vil blive ansat, hvor det passer dig bedst. Du vil referere til sektionslederen for området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter og kunder.

  Som landinspektør hos os, vil du sammen med erfarne kolleger, bidrage til at fortsætte udviklingen både i Danmark og internationalt på vores mange højt profilerede infrastrukturprojekter.

   

  OPTIMER DIN KARRIERE PÅ DANSKE OG INTERNATIONALE PROJEKTER

  Du vil få mulighed for at få ansvar for både danske og internationale projekter og udfordringer og måske kortere eller længere rejser til eksempelvis Norge eller Afrika.

  I afdelingen samarbejder vi ofte med COWIs øvrige faggrupper, der tæller ingeniører, biologer, økonomer, jurister mfl., og du skal derfor regne med at blive eksperten, som de kommer til, når der er ejendomsmæssige udfordringer på deres mange projekter.

   

  LANDINSPEKTØRER MED INTERESSE FOR AREALER OG RETTIGHEDER

  Du er uddannet landinspektør og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Dine faglige kompetencer favner bredt og inkluderer blandt andet:

  • Statslige og kommunale ekspropriationer
  • Vejjuridisk rådgivning
  • Ledningsjura – herunder gæsteprincippet
  • Erstatningsfastlæggelse.

  Du får stor frihed til at planlægge og løse dine opgaver gennem selvstændig kontakt til både kollegaer og kunder.

   

  AMBITIØS OG SAMARBEJDSVILLIG

  Du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

   

  • Du har ambitioner om at være blandt de bedste landinspektører
  • Du er er entusiastisk og nysgerrig, og er god til at samarbejde, da du får en meget bred kontaktflade
  • Du er forretningsorienteret og tænker altid kundernes behov ind i dine opgaver
  • Du kommunikerer åbent og ærligt og er god til at etablere interne som eksterne relationer
  • Du kan formulere dig flydende såvel skriftligt som mundtligt på dansk og engelsk.

   

  COWI SOM ARBEJDSPLADS

  Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os.

  Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, helbredssikring og fleksible personalegoder.

  Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer.

  Du får også rig mulighed for at påvirke din egen arbejdssituation, ligesom målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder også følger med jobbet.

   

  INTERESSERET?

  Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

   

  Majbritt Bonde Hallkvist, sektionsleder

  Land Administration, Lyngby

  Mobil: 3058 9035

   

  Mads Sanddal Jeppesen, sektionsleder

  Land Administration, Aarhus

  Mobil: 2469 6642

   

  Vi indkalder løbende til interview, så vi glæder os til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt. Venligst notér, hvor du har set opslaget.

  Hvis du kan se dig selv i jobbet, så tøv ikke med at tage kontakt til os for at høre mere, også selvom du ikke lige har tid til at få opdateret dit cv og skrevet en ansøgning.